fredag 7 maj 2010

Allt under kontroll!

Jag har inget egentligen kontrollbehov. Däremot så bor det ett litet kontrollmonster inuti mig som kan vara väldans svårt att få tyst på ibland. Det är det lilla monstret som vill ha allt bokat och klart fast det är sju månader kvar. Men det är inte så konstigt. Det lilla monstret vill helt enkelt slippa stress och krångel när man bara ska ramla runt på sina små rosa moln. Det lilla monstret vill inte höra att det inte finns nån catering att tillgå i hela stan under december månad för att alla har bokat julbord överallt. Det lilla monstret vill inte behöva nöja sig med nånting utan få allt precis som det lilla monstret vill.

Så med hänsyn till det lilla monstrets känslor har vi under den här veckan prel.bokat catering, bokat tårtan, bokat frisör, bokat smink, kontrollerat att lokalen har allt vi behöver och slutligen styrt upp den fantastiska kreation som ska pryda min frisyr.

Känns sjukt bra. Nu kan jag åka hem till Stockholm lugn och fin och inte behöva lyfta ett finger till förrän det börjar närma sig. Yeay!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar