måndag 28 december 2009

Shoppingen har börjat!

Eftersom bröllopet är vid lucia har vi tänkt ha lite jultema. Inte julbord, men ändå lite julkänsla över det hela. Så vi passade på att shoppa lite nu när det är mellandagsrea. Vi köpte bl.a ett gäng ljusslingor som vi hoppas att man ska kunna ha på borden. Vi hoppas att det ska gå och lösa rent praktiskt, annars får vi göra nåt annat med dem helt enkelt. Planen är att det ska bli väldans mysigt och att den enda belysningen ska komma från ljusslingor och levande ljus. Alltså inga taklampor eller nåt sånt. :-) Mysigt ska det vara! Och stämningsfullt! Oh det kommer att bli så fint! Det enda fullfjädrat juliga ska vara några supersöta halmgrisar som vi köpte väldigt billigt på rean.

Vi tänkte också på det här med levande ljus. Sen min kära mors bröllop i påskas har vi lärt oss att låga ljus tex värmeljus inte är någon succé i dukningen. (Ja, vi hade en liten eldsvåda.) Så vi tänkte då satsa på långa ordentliga ljus. Då måste vi alltså ha ca en miljon höga ljusstakar. Men vi tänkte att vi kanske kan ha ljusen i fina vinflaskor? Som man byter ut etiketten på. Till några fina etiketter med våra namn på eller nåt? Nu är vi fulla av idéer iaf. :-)

1 kommentar:

  1. hittade din blogg via BT. tycker det låter som en bra idé att ha ljusen i flaskor. Blir fint när stearinet rinner ned för flaskan också. En etikett med era namn och vigseldatum eller några tänkvärda ord låter också som en bra idé

    SvaraRadera